Albert & Marije

"Wij wilden je bedanken voor de fantastische ceremonie! We hebben enorm genoten en vonden het heel mooi hoe je alles erin hebt kunnen verwerken. Enorm bedankt!

Ook van de familie kregen we te horen dat ze het super vonden."

Liefs
Albert en Marije


Vincent & Sophie

"Hanneke, wat ben je een lieve en bijzondere vrouw! Zo warm, betrokken en puur. Het was ontzettend fijn en geruststellend om met jou samen te werken. De ceremonie was ontspannen en met de juiste emotie heb je ons verhaal verteld. We hopen dat je nog heel veel huwelijken mag voltrekken, want dat is waar je goed in bent! Het bruidspaar en de gasten met een goed gevoel terug laten blikken op de ceremonie. Bedankt!"

Liefs, Vincent en Sophie


Pieter & Silvia

"Tijdens onze kennismaking luisterde Hanneke naar onze wensen en verhalen. Daarnaast stelde zij gepaste vragen om zo nog een mooiere speech te kunnen voorbereiden. Onze ceremonie was ontspannen met een vleugje humor. Precies zoals wij het wilden. Hanneke heeft de juiste woorden gekozen en heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie en dan met name bepaalde anekdotes flink is blijven hangen bij onze gasten!"

Groet,

Pieter en Sylvia


Rick & Isabel

"Bedankt voor je mooie verhaal. Het was een prachtige ceremonie. We hebben erg veel leuke en positieve reacties gekregen over je, super!"

Groeten van Rick en Ysabel


Walter & Nadine

"We hebben jouw toespraak als zeer fijn ervaren. Precies zoals we het wilden! Dank je wel daarvoor."

Groetjes van Nadine en Walter


Roelof & Annika

"We kijken met een goed gevoel terug op onze trouwdag. Alles verliep zoals wij voor ogen hadden. We waren heel tevreden over de ceremonie. Je hebt ons verhaal heel mooi vertelt en onze familie/vrienden hierin betrokken. Heel intiem, persoonlijk en warm! Met een lach, een traan, zoals het leven is."

Roelof en Anika

Jan & Jule

"We willen je heel erg bedanken voor je liefdevolle bijdrage aan onze speciale dag. De betrokkenheid en aandacht die je voor ons had was hartverwarmend."

Liefs Jan en Jule


Gérieke & Fardau

"We hebben een fantastische dag gehad! Nogmaals heeeeeel erg bedankt voor de prachtige ceremoni."

"Het was top!!"

Groet

Gérieke en Fardau


Kees & Wendy

"Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop Hanneke onze ceremonie heeft voltrokken, het paste perfect bij onze prachtige trouwdag!"

Liefs Kees en WendyJoost & Nicole

"Wat heb je ons een prachtige ceremonie gegeven!
Het was precies zoals we het graag wilde hebben en het was zo leuk dat je onze gasten er bij betrok.
We hebben ontzettend warme reacties ontvangen, iedereen vond de ceremonie zo mooi en ook eerlijk.
We kijken terug op een prachtige dag, zo bijzonder en speciaal. Heel veel dank dat je ons trouwmoment zo ontzettend mooi hebt gemaakt!"

Veel liefs van Joost en Nicole

Danny & Anouk

"Lieve Hanneke. Wat heb je het ontroerend mooi gedaan voor ons. Het raakte ons diep. Dank je wel voor alles."

Liefs,

Danny en AnoukJoost en Roxanne

"Na de eerste ontmoeting wisten we gelijk dat we Hanne onze ceremonie wilden laten voltrekken. Ze is lekker vrolijk en fijn oprecht! De ceremonie was dan ook precies wat wij verwacht hadden. Het was een puur en eerlijk verhaal, wat perfect paste bij wat wij voor ogen hadden. Ze zette iedereen in het zonnetje, zowel ons als de gasten!"

Groet J &R


Anja & Gertjan

"Van begin tot eind gaf Hanne ons het vertrouwen dat we de juiste persoon hadden voor onze huwelijksdag. Dit is meer dan uitgekomen. Ze voelde ons perfect aan en was zeer betrokken. Hanne heeft zeker hierdoor onze dag onvergetelijk gemaakt."


Rimar & Danielle

"Vlak voor de ceremonie kwam Hanneke nog even bij ons als bruidspaar. Oprecht ontroerd zei ze: ‘goh wat ben jij mooi’.

Dat is Hanneke! Puur, betrokken en een vakvrouw! Vanaf het eerste moment hadden we een klik met deze fantastische Friezin! Hanneke speelt tijdens de ceremonie als trouwambtenaar de hoofdrol, zonder de show te stelen! Ook het publiek weet ze er steeds op een leuke manier bij te betrekken, waardoor ze een prachtige ceremonie neerzet met een lach en een traan.

Lieve Hanneke! Nogmaals bedankt! Wij zouden je bij iedereen aanraden!"


Familie vd zee

"Duidelijk, vriendelijk en buitengewoon professioneel en kundig! Hanneke wij hebben van je genoten, bedankt! Meer dan een aanrader".

Groet, Familie Van der Zee


Robbin & Lisanne

Hanneke heeft een prachtige ceremonie voor ons verzorgd. In de aanloop naar de ceremonie hebben we meerdere gesprekken gehad. Door Hanneke haar vriendelijke en zachtaardige persoonlijkheid hebben we ons hierbij steeds op ons gemak gevoeld. Hanneke luisterde goed en heeft onze wensen goed aangevoeld en vertaald naar een mooi samenhangend verhaal. We hebben van het begin af aan veel vertrouwen gehad dat het goed zou komen. Top!

Trouwambtenaar Hanne Trouwt