Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke van der Burgt en ik ben al ruim zes jaar trouwambtenaar & ceremoniespreker . Als trouwambtenaar heb ik al vele bruidsparen aan elkaar mogen verbinden. En daar ben ik erg trots op!

Sinds oktober 2022 richt ik mij naast het voltrekken van huwelijke ook op iets nieuws! Namelijk het trainen en coachen van trouwambtenaren en trouwambtenaren voor 1 dag. Trouwambtenaar zijn is een vak! En ik wil mijn jaren lange ervaring én mijn kennis als communicatieadviseur nu gaan gebruiken om anderen mensen te trainen voor dit prachtige werk.

Trouwen kan tegenwoordig bijna overal. Er zijn vele prachtige trouwlocaties in Nederland. En ook gemeenten bieden steeds meer mogelijkheden om een huwelijksceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunnen in veel gemeente bruidsparen kiezen voor een Trouwambtenaar voor 1 dag . Dit zijn vaak goede vrienden , een familielid of goede kennis van het bruidspaar. Deze mensen zijn vaak alleen en speciaal voor het bruidspaar, trouwambtenaar voor 1 dag.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met mij op.

Liefs Hanneke


Zelfstandig trouwambtenaar Hanne trouwt


Plezier


Creativiteit


Energie


Kwaliteit