Trouwambtenaar voor 1 dag

Wauw! Wat spannend. Je bent gevraagd om voor 1 dag trouwambtenaar te zijn. Dat is natuurlijk een hele eer !

Misschien heb je al enige ervaring in het spreken voor groepen of heb je talent in het schrijven van mooie verhalen. Maar een huwelijksceremonie is toch nét even anders . Het is geen toneelstukje dat opgevoerd wordt. Er wordt daadwerkelijk een huwelijk voltrokken en dat dient wel te gebeuren volgens de wettelijke voorschriften . Immers, anders zou het huwelijk nietig zijn.

Ook als je bent gevraagd voor een ceremonieel huwelijk , dus zonder tussenkomst van een gemeente, dan blijft het wel een grote verantwoordelijkheid voor de ceremoniespreker om alles in goede banen te leiden. Je hebt dus een verantwoordelijke taak !'De klaarstoomcursus & inspiratiemiddag van Nederland'


Voor wie:

Deze middag is geschikt voor mensen die het huwelijk van een familielid of vriend(in) gaan voltrekken, en graag inspiratie willen voor een perfecte trouwceremonie ! De cursus is geen saaie en stijve bedoeling maar we gaan lekker interactief met elkaar aan de slag. Vol met nieuwe kennis , inspiratie en gouden tips ga je terug naar huis. Nadat je alle informatie van jouw bruidspaar hebt verzameld begin je met schrijven. Wanneer je de speech klaar hebt kan ik met je meekijken of je niks vergeten bent! Dus coaching na de cursus is inbegrepen.

Individueel kan ook:

Wil je liever de cursus op een ander moment volgen? Dat kan. De cursus is namelijk ook individueel te volgen. Vraag mij naar de mogelijkheden voor een één op één coaching.

Belangrijk om niet te vergeten:

Start tijdig met je voorbereidingen ! De termijnen voor het aanvragen om BABS voor 1 dag te worden is bij sommige gemeenten wel 3 maanden. Daarnaast heb je zeker wel vier weken tijd nodig om je goed voor te bereiden en te oefenen.

Investering

Voor deze cursus vraag ik een investering van:

€ 249,00

Dit is inclusief syllabus, coaching na de cursus en koffie/thee met iets lekkers.

Daarnaast ontvang je een *certificaat van deelname die je aan de aangewezen gemeente kan tonen.

*Een aantal gemeenten vragen een 1 dags BABS om een cursus te volgen en daarvan een certificaat of een bewijs van deelname te tonen. Deze cursus voldoet aan deze eis.

**Hanne Trouwt berekent geen extra inschrijfgeld, locatiegeld of bijdragen voor het cursusmateriaal.


Inhoud

Dé klaarstoom- en inspiratiemiddag in een gezellige en ontspannen sfeer!

Wat ga je leren?

Ik ga jullie alles vertellen over:

Een huwelijksceremonie in goede banen.

Do's en dont's rondom een huwelijksceremonie

Interviewtechnieken

Schrijftips voor een persoonlijke speech

Spreekvaardigheidtips

Wet- en regelgeving bij een wettelijk huwelijk

Coaching na de cursus!


Data

De eerstvolgende groepscursus is op de onderstaande data.

Maximale aantal deelnemers per groep: 4

Zaterdag 28 januari 2023 - Blokhuispoort

VOL

Zaterdag 25 februari - Blokhuispoort

VOL

De cursus is ook individueel te boeken

(toeslag van 25 euro)

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Samenwerkingspartner van


Review

Babs voor één dag. Toen mijn broertje en schoonzusje vroegen of ik hen op de langste dag van het jaar in de 'echt wilde verbinden' was ik uiteraard zeer vereerd! Op dat moment zei ik dan ook volmondig 'ja'.

Maar hoe pak je zoiets aan en waar moet je allemaal aan denken? Het is per slot van rekening hun mooiste dag en je kunt het maar één keer goed doen. Gelukkig kon Hanneke mij verder helpen. Op een enthousiaste manier gaf ze me tips en tricks over hoe je de speech opbouwt, hoe je er voor kunt zorgen dat de ceremonie vlot maar ook warm verloopt en op welke wijze de kinderen van het bruidspaar ook 'mee kunnen trouwen'.

Het werd voor zowel het bruidspaar maar ook voor mij als babs-voor-één-dag een hele bijzondere dag om nooit te vergeten. De ceremonie vond plaats in een prachtige houten boot met hun allerliefste vrienden en familie in sloepjes om hen heen.

En de gouden tip die ik van Hanneke kreeg? Neem een muziekstandaard mee waar je de speech op kunt zetten; zo heb je je handen vrij en kunnen de bladzijden bij wat hardere wind niet het water in waaien!

Lieve groet,
Geke

BABS voor 1 dag