Trouwambtenaar voor één dag

Wauw! Wat spannend. Je bent gevraagd om voor één dag trouwambtenaar te zijn. Dat is natuurlijk een hele eer. Nu aan de slag!

Misschien heb je al enige ervaring in het spreken voor groepen of heb je talent in het schrijven van mooie verhalen. Maar een huwelijksceremonie is toch nét even anders. Het is geen toneelstukje dat opgevoerd wordt. Er wordt daadwerkelijk een huwelijk voltrokken en dat dient wel te gebeuren volgens de wettelijke voorschriften. Immers, anders zou het huwelijk nietig zijn. Ook als je bent gevraagd voor een ceremonieel huwelijk, dus zonder tussenkomst van een gemeente, dan blijft het wel een grote verantwoordelijkheid voor de ceremoniespreker om alles in goede banen te leiden. Je hebt dus een verantwoordelijke taak!


'De klaarstoomcursus & inspiratiemiddag van Friesland!'


Voor wie:

Deze cursus is geschikt voor mensen die het huwelijk van een familielid of vriend(in)gaan voltrekken, en graag inspiratie willen voor een perfecte trouwceremonie!

De cursus is geen saaie en stijve bedoeling maar we gaan lekker interactief met elkaar aan de slag. Vol met nieuwe kennis, inspiratie en gouden tips ga je terug naar huis waar je met het cursusmateriaal verder aan de slag kunt. Nadat je alle informatie van jouw bruidspaar hebt verzameld begin je met schrijven. Wanneer je de speech klaar hebt kan ik met je meekijken of je niks vergeten bent! Dus coaching na de cursus is inbegrepen.

Let op! Ga je een wettelijk huwelijk sluiten? Dan is het belangrijk dat je ook beschikt over parate kennis over de wet-en regelgeving rondom het voltrekken van een huwelijk. Een aantal gemeenten stelt dit zelfs verplicht. Dan is de de 1-daagse Basiscursus Trouwambtenaar geschikt. De basiscursus is een combinatie van de klaarstoomcursus met een theoretisch gedeelte over de wet- en regelgeving.


Individueel kan ook:

Wil je liever de cursus op een ander moment volgen? Dat kan. De cursus is namelijk ook individueel te volgen zowel online als op de cursuslocatie. Vraag mij naar de mogelijkheden voor één op één coaching.


Belangrijk om niet te vergeten:

Start tijdig met je voorbereidingen! De termijnen voor het aanvragen om BABS voor 1 dag te worden is bij sommige gemeenten wel 3 maanden. Daarnaast heb je zeker wel 4 weken tijd nodig om je goed voor te bereiden en te oefenen.


Heb jij er al zin in?? Meld je dan nu aan!


Inhoud klaarstoom cursus & inspiratiemiddag

Wat krijg je:

Een Trouwambtenaar voor één dag klaarstoom cursus en inspiratiemiddag in een ontspannen sfeer. Met maximaal 6 deelnemers of individueel.

Hoe gaat het BABS voor 1 dag in zijn werk? Do's & dont's, ruim voldoende informatie om de trouwceremonie in goede banen te leiden, inspiratie voor het schrijven van een persoonlijke speech, coaching na de training, spreekvaardigheids tips.

Investering:

€ 149,00 p.p. - inclusief koffie of thee met iets lekkers en een certificaat van deelname.


*Hanne Trouwt berekent geen extra inschrijfgeld, locatiegeld of bijdragen voor cursusmateriaal.

*Gratis parkeren bij de cursus locatie

Beschikbare data

Locatie: Hanne Trouwt cursuslocatie in Grou

Tijden: 13.00 tot 17.00 uur


zaterdagmiddag - 20 maart 2021

Nog 5 plekken beschikbaar

zaterdagmiddag - 10 april 2021

Nog 5 plekken beschikbaar