Trouwambtenaar voor één dag

Wauw! Wat spannend. Je bent gevraagd om voor één dag trouwambtenaar te zijn. Dat is natuurlijk een hele eer. Nu aan de slag!

Misschien heb je al enige ervaring in het spreken voor groepen of heb je talent in het schrijven van mooie verhalen. Maar een huwelijksceremonie is toch nét even anders. Het is geen toneelstukje dat opgevoerd wordt. Er wordt daadwerkelijk een huwelijk voltrokken en dat dient wel te gebeuren volgens de wettelijke voorschriften. Immers, anders zou het huwelijk nietig zijn. Ook als je bent gevraagd voor een ceremonieel huwelijk, dus zonder tussenkomst van een gemeente, dan blijft het wel een grote verantwoordelijkheid voor de ceremoniespreker om alles in goede banen te leiden. Je hebt dus een verantwoordelijke taak!


'Dé klaarstoom cursus & inspiratiemiddag in Friesland'


Voor wie is deze curus? De cursus is geschikt voor mensen die het huwelijk van een familielid of vriend(in)gaan voltrekken, zowel wettelijk als ceremonieel.

De cursus is natuurlijk geen saaie en stijve bedoeling maar we gaan lekker interactief met elkaar aan de slag. Vol met nieuwe kennis, inspiratie en gouden tips ga je terug naar huis waar je met het cursusmateriaal verder aan de slag kunt. Nadat je alle informatie van jouw bruidspaar hebt verzameld begin je met schrijven. Wanneer je de speech klaar hebt kan ik nog met je meekijken of je niks vergeten bent! Dus coaching na de cursus is inbegrepen.

Belangrijk om niet te vergeten: start tijdig met je voorbereidingen! De termijnen voor het aanvragen om BABS voor 1 dag te worden is bij sommige gemeenten wel 3 maanden. Daarnaast heb je zeker wel 4 weken tijd nodig om je goed voor te bereiden en te oefenen.

Heb jij er al zin in?? Meld je dan nu aan!


Inhoud klaarstoom cursus & inspiratiemiddag

Wat krijg je:

Een Trouwambtenaar voor één dag klaarstoom cursus en inspiratiemiddag in een ontspannen sfeer. Met maximaal 6 deelnemers.

Hoe gaat het BABS voor 1 dag in zijn werk? Do's & dont's, ruim voldoende informatie om de trouwceremonie in goede banen te leiden, inspriratie voor het schrijven van een persoonlijke speech, coaching na de training, spreekvaardigheids tips.

Investering:

€ 149,00 p.p.

Inclusief thee/koffie met iets lekkers en een certificaat van deelname.

*Hanne Trouwt berekent geen extra inschrijfgeld, locatiegeld of bijdragen voor cursusmateriaal.

*gratis parkeren bij de cursus locatie


Beschikbare data

Locatie: B&B De Thuiskamer in Grou

Tijden: 13.00 tot 17.00 uur

Data 2021:

zaterdagmiddag - 13 februari 2021

zaterdagmiddag - 20 maart 2021

zaterdagmiddag - 10 april 2021

Aanmelden