Albert en Marije

"Wij wilden je bedanken voor de fantastische ceremonie! We hebben enorm genoten en vonden het heel mooi hoe je alles erin hebt kunnen verwerken. Enorm bedankt!

Ook van de familie kregen we te horen dat ze het super vonden."

Liefs
Albert en Marije

Trouwen Friesland

Rick en Ysabel

"Bedankt voor je mooie verhaal. Het was een prachtige ceremonie. We hebben erg veel leuke en positieve reacties gekregen over je, super!"

Groeten van Rick en Ysabel

Trouwen

Vincent en Sophie

"Hanneke, wat ben je een lieve en bijzondere vrouw! Zo warm, betrokken en puur. Het was ontzettend fijn en geruststellend om met jou samen te werken. De ceremonie was ontspannen en met de juiste emotie heb je ons verhaal verteld. We hopen dat je nog heel veel huwelijken mag voltrekken, want dat is waar je goed in bent! Het bruidspaar en de gasten met een goed gevoel terug laten blikken op de ceremonie. Bedankt!"

Liefs, Vincent en Sophie

zelfstandig trouwambtenaar friesland

Gérieke en Fardau

"We hebben een fantastische dag gehad! Nogmaals heeeeeel erg bedankt voor de prachtige ceremoni."

"Het was top!!"

Groet

Gérieke en Fardau

Tsjerke Friesland

Roelof en Anika

"We kijken met een goed gevoel terug op onze trouwdag. Alles verliep zoals wij voor ogen hadden. We waren heel tevreden over de ceremonie. Je hebt ons verhaal heel mooi vertelt en onze familie/vrienden hierin betrokken. Heel intiem, persoonlijk en warm! Met een lach, een traan, zoals het leven is."

Bedankt!

Roelof en Anika

Pieter en Sylvia

"Tijdens onze kennismaking luisterde Hanneke naar onze wensen en verhalen. Daarnaast stelde zij gepaste vragen om zo nog een mooiere speech te kunnen voorbereiden. Onze ceremonie was ontspannen met een vleugje humor. Precies zoals wij het wilden. Hanneke heeft de juiste woorden gekozen en heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie en dan met name bepaalde anekdotes flink is blijven hangen bij onze gasten!"

Top een trouwlocatie Friesland


Kees en Wendy

"Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop Hanneke onze ceremonie heeft voltrokken, het paste perfect bij onze prachtige trouwdag!"

Liefs Kees en Wendy

Trouwambtenaar Friesland

Joost en Nicole

"Wat heb je ons een prachtige ceremonie gegeven!
Het was precies zoals we het graag wilde hebben en het was zo leuk dat je onze gasten er bij betrok.
We hebben ontzettend warme reacties ontvangen, iedereen vond de ceremonie zo mooi en ook eerlijk.
We kijken terug op een prachtige dag, zo bijzonder en speciaal. Heel veel dank dat je ons trouwmoment zo ontzettend mooi hebt gemaakt!"


Veel liefs van Joost en Nicole


Stefan en Rosanne

"Wij hadden tijdens het eerste gesprek direct een klik. Hoewel dit ivm Corona online gebeurde voelde het alsof we bij Hanneke aan tafel zaten. Ze was direct enthousiast, oprecht geïnteresseerd en betrokken. Ze heeft tijdens de ceremonie ons verhaal zo mooi verteld, dat hadden we zelf niet beter kunnen doen. Ze wist de gevoelige snaar te raken bij zowel ons als bij onze gasten zonder dat het te zwaar werd. Wij zijn ontzettend blij met hoe Hanneke ons in de echt heeft verbonden. Trouwen doe je maar 1x maar als we het opnieuw zouden kunnen doen dan zouden we weer Hanneke kiezen".

Stefan en Rosanne

Trouwambtenaar Friesland

Joost en Roxanne

"Na de eerste ontmoeting wisten we gelijk dat we Hanne onze ceremonie wilden laten voltrekken. Ze is lekker vrolijk en fijn oprecht! De ceremonie was dan ook precies wat wij verwacht hadden. Het was een puur en eerlijk verhaal, wat perfect paste bij wat wij voor ogen hadden. Ze zette iedereen in het zonnetje, zowel ons als de gasten!"

Groet J &R

Trouwen Flinkeboskje

Danny en Anouk

"Lieve Hanneke. Wat heb je het ontroerend mooi gedaan voor ons. Het raakte ons diep. Dank je wel voor alles."

Liefs,

Danny en Anouk


Walter en Nadine

"We hebben jouw toespraak als zeer fijn ervaren. Precies zoals we het wilden! Dank je wel daarvoor."

Groetjes van Nadine en Walter

Trouwambtenaar Friesland