Albert & Marije

"Wij wilden je bedanken voor de fantastische ceremonie! We hebben enorm genoten en vonden het heel mooi hoe je alles erin hebt kunnen verwerken. Enorm bedankt!

Ook van de familie kregen we te horen dat ze het super vonden."

Liefs
Albert en MarijeVincent & Sophie

"Hanneke, wat ben je een lieve en bijzondere vrouw! Zo warm, betrokken en puur. Het was ontzettend fijn en geruststellend om met jou samen te werken. De ceremonie was ontspannen en met de juiste emotie heb je ons verhaal verteld. We hopen dat je nog heel veel huwelijken mag voltrekken, want dat is waar je goed in bent! Het bruidspaar en de gasten met een goed gevoel terug laten blikken op de ceremonie. Bedankt!"

Liefs, Vincent en SophiePieter & Silvia

"Tijdens onze kennismaking luisterde Hanneke naar onze wensen en verhalen. Daarnaast stelde zij gepaste vragen om zo nog een mooiere speech te kunnen voorbereiden. Onze ceremonie was ontspannen met een vleugje humor. Precies zoals wij het wilden. Hanneke heeft de juiste woorden gekozen en heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie en dan met name bepaalde anekdotes flink is blijven hangen bij onze gasten!"

Groet,

Pieter en SylviaRick & Isabel

"Bedankt voor je mooie verhaal. Het was een prachtige ceremonie. We hebben erg veel leuke en positieve reacties gekregen over je, super!"

Groeten van Rick en YsabelWalter & Nadine

"We hebben jouw toespraak als zeer fijn ervaren. Precies zoals we het wilden! Dank je wel daarvoor."

Groetjes van Nadine en WalterRoelof & Annika

"We kijken met een goed gevoel terug op onze trouwdag. Alles verliep zoals wij voor ogen hadden. We waren heel tevreden over de ceremonie. Je hebt ons verhaal heel mooi vertelt en onze familie/vrienden hierin betrokken. Heel intiem, persoonlijk en warm! Met een lach, een traan, zoals het leven is."

Bedankt!

Roelof en Anika

Jan & Jule

"We willen je heel erg bedanken voor je liefdevolle bijdrage aan onze speciale dag. De betrokkenheid en aandacht die je voor ons had was hartverwarmend."

Liefs Jan en JuleGérieke & Fardau

"We hebben een fantastische dag gehad! Nogmaals heeeeeel erg bedankt voor de prachtige ceremoni."

"Het was top!!"

Groet

Gérieke en FardauKees & Wendy

"Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop Hanneke onze ceremonie heeft voltrokken, het paste perfect bij onze prachtige trouwdag!"

Liefs Kees en WendyJoost & Nicole

"Wat heb je ons een prachtige ceremonie gegeven!
Het was precies zoals we het graag wilde hebben en het was zo leuk dat je onze gasten er bij betrok.
We hebben ontzettend warme reacties ontvangen, iedereen vond de ceremonie zo mooi en ook eerlijk.
We kijken terug op een prachtige dag, zo bijzonder en speciaal. Heel veel dank dat je ons trouwmoment zo ontzettend mooi hebt gemaakt!"

Veel liefs van Joost en Nicole

Danny & Anouk

"Lieve Hanneke. Wat heb je het ontroerend mooi gedaan voor ons. Het raakte ons diep. Dank je wel voor alles."

Liefs,

Danny en Anouk

Joost en Roxanne

"Na de eerste ontmoeting wisten we gelijk dat we Hanne onze ceremonie wilden laten voltrekken. Ze is lekker vrolijk en fijn oprecht! De ceremonie was dan ook precies wat wij verwacht hadden. Het was een puur en eerlijk verhaal, wat perfect paste bij wat wij voor ogen hadden. Ze zette iedereen in het zonnetje, zowel ons als de gasten!"

Groet J &R