Door de enorme dosis ervaring en de vele aanvragen van bruidsparen is Hanne Trouwt vanaf 2022 Hanne Trouwt Exclusive! Dit betetekent dat Hanne niet meer dan 15 huwelijken per jaar sluit. Op deze manier zorg ik voor de juiste kwaliteit en aandacht voor mijn bruidsparen. En niet onbelangrijk, plezier in mijn werk!

Hanne Trouwt heeft per 2022 een vernieuwde brochure met daarin een aantrekkelijk en compleet trouwpakket. Het pakket is gebasseerd op jaren lange werkervaring en feedback van andere bruidsparen.

Het tarief van Hanne Trouwt ligt hoger dan het tarief van de gemiddelde zelfstandig trouwambtenaar maar met Hanne Trouwt zijn jullie dan ook verzekerd van een TOP trouwceremonie!

Reserveernu alvast jullie datum voor 2023 in mijn agenda!

LET OP: ER ZIJN GEEN DATA MEER BESCHIKBAAR VOOR 2022!


Er zijn drie mogelijkheden:

1. Ceremonieel huwelijk

Trouwen zoals jullie het zelf willen? Op een plek en tijdstip naar eigen wens? Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Het ceremoniele huwelijk is geen rechtsgeldig huwelijk maar wel een dag vol liefde!

2. Wettelijk huwelijk

Trouwen in jullie eigen gemeente maar dan met een eigen gekozen trouwambtenaar? Dit is bijna in elke gemeente wel mogelijk. Het is dan belangrijk dat de eigen gekozen trouwambtenaar voor 1 dag benoemd wordt tot BABS. Voor het meenemen van jullie eigen trouwambtenaar rekent een gemeente vaak extra kosten. Vraag bij jullie gemeente wat de bijkomende kosten zijn.

3. Herbelofte

Je hoort het wel eens vaker. "Als ik nu mijn bruiloft over mocht doen, dan deed ik het helemaal anders" . Steeds vaker trouwen echtparen opnieuw. Soms is dit naar aanleiding van een heftige periode. Vaker is dit als echtparen al een langere tijd getrouwd zijn en graag een feestje willen geven. En hoe leuk is het dan om je gasten te verrassen met een huwelijksceremonie! Je kan het maken zoals je zelf wil. Ik geef jullie graag tips over deze Renewing of the vows ceremony .

Tarieven