Wat zijn de mogelijkheden?

Door te kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie ook voor meer mogelijkheden. Ik vertel jullie er graag meer over.

Ceremonieel trouwen

Trouwen zoals jullie het zelf willen? Op een plek en tijdstip naar eigen wens? Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Het ceremoniele huwelijk is geen rechtsgeldig huwelijk maar wel een dag vol liefde! Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden tijdens deze huwelijksceremonie.

Herbelofte

Je hoort het wel eens vaker. "Als ik nu mijn bruiloft over mocht doen, dan deed ik het helemaal anders". Steeds vaker trouwen echtparen opnieuw. Soms is dit naar aanleiding van een heftige periode. Vaker is dit als echtparen al een langere tijd getrouwd zijn en graag een feestje willen geven. En hoe leuk is het dan om je gasten te verrassen met een huwelijksceremonie! Je kan het maken zoals je zelf wil. Ik geef jullie graag tips over deze Renewing of the vows ceremony.

Wettelijk huwelijk

Trouwen in jullie eigen gemeente maar dan met een eigen gekozen trouwambtenaar? Dit is bijna in elke gemeente wel mogelijk. Het is dan belangrijk dat de eigen gekozen trouwambtenaar beschikt over de juiste documenten, beëdigd is bij de rechtbank en regelmatig een huwelijk voltrekt. Voor het meenemen van jullie eigen trouwambtenaar rekent een gemeente vaak extra kosten. Vraag bij jullie gemeente wat de bijkomende kosten zijn.

Met veel plezier ben ik, samen met mijn collega trouwambtenaren, werkzaam als BABS binnen Gemeente de Fryske Marren. Ik doe dit met ontzettend veel plezier! Willen jullie trouwen binnen deze gemeente? Dan gelden de regels en afspraken van deze gemeente.

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Kijk dan snel bij trouwdatum

Kids

Kinderen beleven een trouwceremonie vaak heel intens. Ze trouwen die dag eigenlijk ook een beetje mee! Daar moeten we natuurlijk iets leuks mee doen. Samen met het bruidspaar bedenk ik een mooie en leuke rol voor de kinderen tijdens de ceremonie. Compleet met een kinderakte.

Ben je opzoek naar een leuke kinderakte? Download hier gratis een leuke.Ned / Frysk


Hanne Trouwt biedt de mogelijkheid om jullie trouwceremonie in het Nederlands of in het Frysk te verzorgen. Een combinatie van beide kan ook. Helaas verzorg ik geen ceremonies in het Engels.


Collect

Beautiful

Moments
Hanne Trouwt is aangesloten bij

Matrimonium
Kennismaken?

Zijn jullie benieuwd geworden naar mij en mijn werkwijze? Laten we dan geheel vrijblijvend eens kennismaken. Dit kan telefonisch, online of we spreken af op één van de mooiste plekjes van Friesland. In Theehuis kunnen we in een ongedwongen sfeer, met uitzicht op het water jullie wensen rondom de ceremonie bespreken. Daarnaast vertel ik jullie graag meer over alle mogelijkheden tijdens een huwelijksceremonie.

Is er een klik en zeggen jullie JA! dan trouw ik jullie graag.