Hanne Trouwt.. jullie trouwambtenaar?

Mijn naam is Hanneke van der Burgt en ik ben Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijk Stand en verbonden aan Gemeente De Fryske Marren. Daarnaast ben ik zelfstandig trouwambtenaar. Als BABS en zelfstandig trouwambtenaar heb ik al vele bruidsparen aan elkaar mogen verbinden.

Ik ben één van de jongste trouwambtenaren van Friesland (1985) en daar ben ik ontzettend trots op!

Regelmatig vragen bruidsparen mij waarom ik (zelfstandig) trouwambtenaar ben geworden.. dit was eigenlijk al jaren een stille wens. Als klein meisje ben ik, tijdens een huwelijk van een familielid, betoverd geraakt door een dame in een toga die twee mensen aan elkaar mocht verbinden. Jaren later mag ik dit zelf een toga dragen en dat doe ik met veel toewijding en plezier.

Trouwen kan tegenwoordig bijna overal. Er zijn vele prachtige officiële trouwlocaties in Friesland maar ook in de rest van Nederland. Soms is een gewenste locatie geen officiële trouwlocatie. Een trouwambtenaar kan daar dan geen wettelijk huwelijk voltrekken. Wat wel kan is een ceremonieel huwelijk. Binnen een ceremonieel huwelijk is in principe alles mogelijk. Je bent vrij om je ceremonie zelf in te vullen. Ook daar kan Hanne Trouwt jullie bij helpen.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mij en de mogelijkheden?

Neem gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een van de mooiste plekjes van Friesland.

Kijk voor meer ervaringsverhalen op www.theperfectwedding.nl


Hartelijke groet,

Hanneke

Hanne Trouwt.. jullie!

Hanne Trouwt Friesland