Danny en Anouk

Lieve Hanneke. Wat heb je het ontroerend mooi gedaan voor ons. Het raakte ons diep. Dank je wel voor alles.

Liefs Danny en Anouk

Rick en Ysabel

Bedankt voor je mooie verhaal. Het was een prachtige ceremonie. We hebben erg veel leuke en positieve reacties gekregen over je, super!

Groeten van Rick en Ysabel


Vincent en Sophie

Hanneke, wat ben je een lieve en bijzondere vrouw! Zo warm, betrokken en puur. Het was ontzettend fijn en geruststellend om met jou samen te werken. De ceremonie was ontspannen en met de juiste emotie heb je ons verhaal verteld. We hopen dat je nog heel veel huwelijken mag voltrekken, want dat is waar je goed in bent! Het bruidspaar en de gasten met een goed gevoel terug laten blikken op de ceremonie. Bedankt!

Liefs, Vincent en Sophie


Pieter en Sandra

We hebben een super mooie dag gehad. En we vonden de ceremonie heel warm, liefdevol en leuk. Ga zo door!

Groet van Pieter en Sandra


Roelof en Anika

We kijken met een goed gevoel terug op onze trouwdag. Alles verliep zoals wij voor ogen hadden. We waren heel tevreden over de ceremonie. Je hebt ons verhaal heel mooi vertelt en onze familie/vrienden hierin betrokken. Heel intiem, persoonlijk en warm! Met een lach, een traan, zoals het leven is.

Bedankt! Roelof en Anika

Pieter en Sylvia

Tijdens onze kennismaking luisterde Hanneke naar onze wensen en verhalen. Daarnaast stelde zij gepaste vragen om zo nog een mooiere speech te kunnen voorbereiden. Onze ceremonie was ontspannen met een vleugje humor. Precies zoals wij het wilden. Hanneke heeft de juiste woorden gekozen en heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie en dan met name bepaalde anekdotes flink is blijven hangen bij onze gasten!

Hanneke bedankt!Kees en Wendy

Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop Hanneke onze ceremonie heeft voltrokken, het paste perfect bij onze prachtige trouwdag!

Liefs Kees en Wendy


Gérieke en Fardau

We hebben een fantastische dag gehad! Nogmaals heeeeeel erg bedankt voor de prachtige ceremonie. Het was top.

Groet Gérieke en FardauWalter en Nadine

We hebben jou toespraak als zeer fijn ervaren. Precies zoals we het wilden! Dank je wel daarvoor.

Groetjes van Nadine en Walter