Waarom kiezen voor een eigen trouwambtenaar?

De trouwceremonie is hét belangrijkste moment van de dag. Het is namelijk het moment dat jullie officieel de liefde naar elkaar uitspreken. Daarom is het belangrijk dat jullie goed nadenken over de invulling van de trouwceremonie.

Waarom dan kiezen voor een vriend, familielid of goede kennis?

Omdat deze persoon jullie het beste kent. Hij of zij kan jullie verhaal het mooist vertellen. Weet de leukste belevenissen en avonturen van jullie te vertellen. Kent niet alleen maar vaak ook jullie familie en vrienden goed. Wat is er nu persoonlijker dan dat iemand uit jullie 'inner circle' het belangrijkste verhaal uit jullie leven gaat vertellen?  

Wat is mijn drijfveer?

Het verhaal in iemands leven begint bij de geboorte en hij of zij bouwt er een leven aan. Dat verhaal verdient liefde en aandacht. Er zijn vaak maar twee momenten in iemands leven waarin dit verhaal wordt verteld. Bij een huwelijk en bij een overlijden. Daarom vind ik het heel belangrijk om de mensen goed te begeleiden die jullie verhaal gaat vertelen. Zodat zij een verhaal schrijven boordevol herkenning, liefde en vertrouwen.

Ben je benieuwd wat anderen van mij vonden? Lees hier hun ervaringen.


Trouwambtenaar Hanne Trouwt

Trouwambtenaar Hanne Trouwt


Hu.we.lijks.ce.re.mo.nie [de; v]

Verhalen delen. Liefde vieren.

Een unieke kans om luidop 'ja' te zeggen.

Lachen. Huilen. Koesteren.

Een zalig moment om die woorden uit te spreken, die men in het hart draagt voor de ander.

Een beetje magie. Onvergetelijk. Uniek.