Waarom kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar?

Vaak kiezen bruidsparen voor een eigen trouwambtenaar wanneer zij kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Of jullie vinden het fijn om zelf een trouwambtenaar te kiezen voor jullie grote dag. De trouwceremonie is natuurlijk wel het belangrijkste moment van de dag. Het is namelijk het moment dat jullie officieel de liefde naar elkaar uitspreken. Daarom is het belangrijk dat jullie goed nadenken over de invulling van de trouwceremonie. The Perfect Wedding schreef hier een leuk stukje over, lees.

Waarom dan kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar? Een zelfstandig trouwambtenaar besteed veel tijd en aandacht aan jullie trouwceremonie. En kan jullie adviseren over de invulling hiervan. Hanne Trouwt start een aantal weken voor jullie liefdesfeest met de eerste gesprekken. Niet alleen met jullie maar eventueel ook met familie en vrienden. Op deze manier krijgt jullie ceremonie echt een persoonlijke touch.

Wat is mijn drijfveer?

Het verhaal in iemands leven begint bij de geboorte en hij of zij bouwt er een leven aan. Dat verhaal verdient liefde en aandacht. Er zijn vaak maar twee momenten in iemands leven waarin dit verhaal wordt verteld. Bij een huwelijk en bij een overlijden. Daarom vind ik het heel belangrijk om een verhaal te schrijven waar veel herkenning, liefde en vertrouwen in zit. Ik schrijf vanuit gevoel!

Ben je benieuwd wat anderen van mij vonden? Lees hier hun ervaringen.


Trouwambtenaar Friesland

Passen jullie bij mij?

Hanne Trouwt vindt dit belangrijk:

plezier

kwaliteit

creativiteit

vertrouwen