Jullie trouwceremonie wordt het mooiste moment!


Zijn jullie op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar? Dan zijn jullie bij Hanne Trouwt op de juiste plek.

Hanneke van der Burgt is één van de meest gevraagde trouwambtenaren van Noord Nederland.

Voor bruidsparen die kiezen voor een exclusieve huwelijksceremonie waarbij persoonlijke aandacht voorop staat!

Niks geen saaie praatjes of snelle trouwceremonies. Hanne Trouwt duikt in jullie leven en zorgt voor persoonlijk en passend liefdesverhaal.


Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom wordt alles op maat gemaakt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jullie.

Wat zijn de mogelijkheden?


Wettelijk huwelijk

Trouwen in jullie eigen gemeente maar dan met mij als jullie trouwambtenaar? Dat is mogelijk! Ik ben in 2017 beëdigd als BABS door de Rechtbank in Leeuwarden. Het enige wat jullie moeten doen is een aanvraag indienen bij de desbetreffende gemeente en ik regel de rest. Voor het meenemen van jullie eigen trouwambtenaar rekent een gemeente vaak extra kosten. Vraag bij jullie gemeente wat de bijkomende kosten zijn.

Ceremonieel trouwen

Trouwen zoals jullie het zelf willen? Op een plek en tijdstip naar eigen wens? Geen gedoe met tijden en officiële papieren? Vrij zijn om jullie dag naar eigen wens in te delen? Dan kun je kiezen voor een ceremoniëel huwelijk. Tegenwoordig wordt er steeds meer op deze wijze getrouwd. Zelfs Katja Schuurman trouwde op deze wijze met haar man Freek. Het is geen rechtsgeldig huwelijk, dit kun je gemakkelijk regelen door te kiezen voor een gratis of verkorte huwelijksvoltrekking bij jullie gemeente. Maar het is wel een dag vol liefde! De dag zal niet te onderscheiden zijn van een echte huwelijksceremonie. Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden tijdens deze huwelijksceremonie.

Herbelofte

Je hoort het wel eens vaker. "Als ik nu mijn bruiloft over mocht doen, dan deed ik het helemaal anders". Steeds vaker trouwen echtparen opnieuw. Soms is dit naar aanleiding van een heftige periode. Vaker is dit als echtparen al een langere tijd getrouwd zijn en graag een feestje willen geven. En hoe leuk is het dan om je gasten te verrassen met een huwelijksceremonie! Je kan het maken zoals je zelf wil. Ik geef jullie graag tips over deze Renewing of the vows ceremony.

Kennismaken?

Zijn jullie benieuwd geworden naar mij en mijn werkwijze? En is jullie trouwdatum nog beschikbaar? Laten we dan geheel vrijblijvend eens kennismaken. Dit kan telefonisch, via Skype of we spreken af op één van de mooiste plekjes van Friesland. In Theehuis kunnen we in een ongedwongen sfeer, met uitzicht op het water jullie wensen rondom de ceremonie bespreken. Daarnaast vertel ik jullie graag meer over alle mogelijkheden tijdens de huwelijksceremonie.

Is er een klik en zeggen jullie JA! dan trouw ik jullie graag.

Belangrijk om te weten:

Maken jullie al plannen voor aankomende trouwseizoen? Het is goed om te weten dat de maanden mei, juni, juli, augustus en september altijd snel volgeboekt zijn. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te vragen of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of kijk bij beschikbaarheid.

Hanneke van der Burgt is aangesloten bij Matrimonium.

Privacy protocol.pdf